Välkommen med din intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och lyssnar till dina idéer

Intresseanmälan

Via länken nedan kan du fylla i dina kontaktuppgifter och skriva en kommentar så kontaktar vi dig för att lyssna till dina tankar och investeringsplaner. Därefter kan vi hjälpa dig vidare i låneansökningsprocessen och eventuellt ta fram ett finansieringsförslag. I vissa fall kan vi också bistå med kalkyler för att hjälpa dig identifiera risker och möjligheter med investeringen.

Många lantbruksinvesteringar behöver få ta sin tid och planeras väl i förväg så du är välkommen att göra en intresseanmälan även om dina tankar är på tidigt idéstadie.

Intresseanmälan är inte bindande. Genom att fylla i intresseanmälan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

För samtliga lån sker en kreditbedömning som följer god kreditgivningssed. Att företaget uppfyller våra grundkrav för att få ett lån innebär inte per automatik att företaget blir beviljat ett lån. I kreditbedömningen analyseras bland annat företagets soliditet och stabilitet i kassaflöden samt låntagarens kreditbetyg. Lånebeloppet och återbetalningstiden som erbjuds kan komma att skilja sig från vad som ansökts om.

Gårdskapital använder kakor (“cookies”) på webbplatsen för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Genom att trycka OK samtycker till Gårdskapitals användning av kakor i enlighet med denna ”Cookie Policy”.

OK