Förmånliga inköp av insatsvaror

För dig som har en i grunden solid verksamhet men periodvis har ansträngd likviditet som begränsar dig från att kunna utnyttja erbjudanden om låga inköpspriser

Öka marginalerna

Vid vissa tillfällen dyker det upp möjligheter att köpa in olika insatsvaror såsom djurfoder, naturgödsel, biobränsle eller utsäde till särskilt förmånliga priser. Det kan exempelvis handla om leverantörer som erbjuder extra rabatterade priser till de som köper in långt i förväg. Och i vissa fall erbjuder leverantören lägre pris mot kontantbetalning. Även om verksamheten i grunden är solid kan dessa erbjudanden sammanfalla med en tid på året då likviditeten är ansträngd och det kan det vara smidigt att ha tillgång till ett likviditetslån. Med ett skräddarsytt upplägg för rörelsekapital kan Gårdskapital underlätta sådana inköp so i sin tur kan vara ett viktigt led i att öka vinstmarginalen för gården. Vänligen notera att vi inte erbjuder rörelsekapital för inköp av diesel och handelsgödsel.

Gårdskapital Lantbruksfinansiering AB är registrerad som AIF-förvaltare hos Finansinspektionen.
Lånesyfte
Villkor
Om oss
Copyright - Gårdskapital Lantbruksfinansiering AB 2022

Gårdskapital använder kakor (“cookies”) på webbplatsen för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Genom att trycka OK samtycker till Gårdskapitals användning av kakor i enlighet med denna ”Cookie Policy”.

OK