Insatsvaror

För dig som periodvis har ansträngd likviditet som begränsar dig från att kunna utnyttja erbjudanden om låga inköpspriser

Mot ett lönsammare jordbruk

Vid vissa tillfällen dyker det upp möjligheter att köpa in olika insats varor såsom djurfoder, naturgödsel, biobränsle eller utsäde till särskilt förmånliga priser. Det kan exempelvis handla om leverantörer som erbjuder extra rabatterade priser till de som köper tidigt på säsongen eller vid skörd. Och i vissa fall erbjuder leverantören lägre pris mot kontantbetalning. Även om verksamheten i grunden är solid kan dessa erbjudanden sammanfalla med en tid på året då likviditeten är ansträngd och det kan då vara smidigt att ha tillgång till extra rörelsekapital. Gårdskapitals rörelsekapitallån kan underlätta sådana inköp och vara ett viktigt led i att öka vinstmarginalen för gården. Vänligen notera att vi inte erbjuder rörelsekapital för inköp av fossila insatsvaror.

Gårdskapital Lantbruksfinansiering AB är registrerad som AIF-förvaltare hos Finansinspektionen.
Lånesyfte
Villkor
Om oss
Copyright - Gårdskapital Lantbruksfinansiering AB 2024

Gårdskapital använder kakor (“cookies”) på webbplatsen för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Genom att trycka OK samtycker till Gårdskapitals användning av kakor i enlighet med denna ”Cookie Policy”.

OK