Omställningslån för ekologiskt

En kombination av investeringslån och rörelsekapital för dig som funderar på hur du smidigast ska finansiera omställningen till ekologisk produktion

Övergångsfinansiering

För att ställa om till ekologisk produktion kan det behövas finansieras en del konkreta investeringar. Det kan handla om exempelvis nya verktyg och specialmaskiner för mekanisk ogräshantering. Vidare kan lönsamheten och avastningsförmågan försvagas något under omställningsperioden innan produktionen blir eko-certifierad. Detta kan öka likviditetsbehovet under ett antal år innan de positiva effekterna från omställningen syns i räkenskaperna. Här kan ett skräddarsytt omställningslån från Gårdskapital fylla en viktig funktion och underlätta övergången till ekologisk produktion. Har du tankar kring att ställa om din produktion är du välkommen att höra av dig med en intresseanmälan för att diskutera dina planer!

Gårdskapital Lantbruksfinansiering AB är registrerad som AIF-förvaltare hos Finansinspektionen.
Lånesyfte
Villkor
Om oss
Copyright - Gårdskapital Lantbruksfinansiering AB 2022

Gårdskapital använder kakor (“cookies”) på webbplatsen för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Genom att trycka OK samtycker till Gårdskapitals användning av kakor i enlighet med denna ”Cookie Policy”.

OK