Finansiering för regenerativa metoder

En kombination av investeringslån och rörelsekapital för dig som funderar på hur du smidigast ska finansiera införandet av olika regenerativa metoder

Övergångslån

För att införa mer regenerativa odlingsmetoder såsom minimerad jordbearbetning och att hålla marken bevuxen en längre del av året kan det behövas finansieras en del konkreta investeringar under övergångsperioden. Det kan handla om stängsel för bete, nya verktyg, kompostplatta och inköp av fruktträd för att nämna några exempel. Vidare kan en del extra rörelsekapital behövas, exempelvis för att utveckla växtodlingsplanen och börja med fång- och mellangrödor. Då kan ett skräddarsytt finansieringsupplägg från Gårdskapital fylla en viktig funktion och underlätta införandet av de mer regenerativa odlingsmetoderna. Har du tankar kring att ställa om din produktion är du välkommen att höra av dig med en intresseanmälan för att diskutera dina planer!

Gårdskapital Lantbruksfinansiering AB är registrerad som AIF-förvaltare hos Finansinspektionen.
Lånesyfte
Villkor
Om oss
Copyright - Gårdskapital Lantbruksfinansiering AB 2022

Gårdskapital använder kakor (“cookies”) på webbplatsen för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Genom att trycka OK samtycker till Gårdskapitals användning av kakor i enlighet med denna ”Cookie Policy”.

OK