Gårdsbutik och egen distribution

För dig som ska investera i egen gårdsbutik eller distribution för att öka kundvärdet och möta en växande lokal efterfrågan

Gårdsnära försäljning

Intresset att handla grönsaker, ägg och kött med mera direkt från lokala gårdar ökar bland konsumenter, vilket har märkts inte minst under pandemin. Detta medför nya affärsmöjligheter som kan vara lönsamma då direktförsäljning ofta möjliggör betydligt bättre marginaler än att sälja till grossist eller handlare. För att kunna möta efterfrågan, exempelvis genom att öppna en gårdsbutik eller leverera till lokala rekoringar och liknande marknadsplatser kan det krävas en del investeringar, stora som små. Det kan handla om att köpa in frysar och rusta upp en gammal byggnad till gårdsbutik eller att köpa in utrustning för tvättning och packning. För sådana satsningar kan finansiering från Gårdskapital vara en smidig lösning! Hör gärna av dig med en intresseanmälan för att diskutera just dina idéer.

Gårdskapital Lantbruksfinansiering AB är registrerad som AIF-förvaltare hos Finansinspektionen.
Lånesyfte
Villkor
Om oss
Copyright - Gårdskapital Lantbruksfinansiering AB 2024

Gårdskapital använder kakor (“cookies”) på webbplatsen för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Genom att trycka OK samtycker till Gårdskapitals användning av kakor i enlighet med denna ”Cookie Policy”.

OK